Keresés
Close this search box.
Loading Events

Részletek:

Időpont:

2024.09.13 18:00

Helyszín:

Óbudai Kulturális Központ

Cím:

1032 Budapest San Marco utca 81.

Megosztás:

Facebook
szeptember 13. péntek 18:00

Soma Mamagésa

A szakrális új ember jelentősége az új korszakban

Új nő, új férfi vagyis új ember van születőben egy új világban. 

Egy új korszaknak vagyunk a hírnökei, első fecskéi és tudjuk, hogy megújhodott gondolkodásra van szükség ahhoz új egyensúlyt teremtsünk ehhez az új világhoz. 

A régi világ lebomlófélben és születik egy új, amihez elengedhetetlen, hogy visszamenjünk azokhoz az ősi tudásokhoz, amelyek időtállóak és a szív útmutatására épülnek. 

A felébredés elindult: régi lehúzó hitrendszerek és minták lebontása vár ránk, hogy helyet adjunk az újnak. Az újnak, az igaznak, a harmóniának, megtartva mindazt, amire valóban szükség van.

Két évtizedes, több ezer hozzám forduló, nekem bizalmat adó embertársammal való belső munka és tapasztalás valamint ősi, hozott tudásomban való elmélyülés után nem csupán válaszokat, tanácsot kaptok ezekre a kérdésekre, nem csak tanácsot, de hasznos gyakorlatokat is fogok adni.

Az előadás után kérdések/kötetlen beszélgetés, fotózkodás Soma Mamagésával, aki ezt követően megvásárolható könyveit dedikálja.

Műsoridő: 90 perc – 120 perc 

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezés:
 2024. augusztus 27-én, 9.00 órától: jelentkezes@kulturkozpont.hu-n, telefonon: +3613882373 (a megadott időpont előtt beérkezett jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni). Egy e-mail címről max. 2 darab jegyet igényelhetnek, melyek átvételére szeptember 9-ig van lehetőség. Az át nem vett jegyeket ezután a várólistán következő érdeklődőknek ajánljuk fel.

A ház további programjai:

október 27. 18:00