Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az event elmúlt.

Ásványbörze

március 26. 09:00 - 17:00

Esemény Navigation

Vasárnap újból kitárja kapuit az Ásványbörze és bonsai-kiállítás az Óbudai Kulturális Központban, hogy a pazar ásványok és a meseszerű miniatűr fák és bokrok szerelmesei naphosszat gyönyörködhessenek.
Remek alkalom arra, hogy megtanulhassuk, miként kell gondozni, ápolni a bűbájos fákat, bokrokat, vagy akár arra is lehetőség nyílhat, hogy csatlakozhassanak a kerületben is működő bonsai klubhoz.
Ilyenkor egy napra láthatóvá válik az a csodálatos kincs, amit ásványok formájában rejt a föld mélye, s ha egy darab a szívükhöz nő, akkor megvásárolhatják, hogy a szobájuk ékessége legyen. Az önöké lehet akár ékszer formájában is, mert a hazai és külföldi kiállítók serege vetekszik a figyelmükért. Aki előrelátó, az már most beszerezheti az ajándékot szeretteinek, de az is élményekkel gazdagodva távozik, aki csupán szemlélődik a kiállítótérben.
A gyerekeket pedig nemcsak a szép kövek várják, hanem külön nekik szóló programokkal is készülünk. A börze ideje alatt folyamatosan lesz kézműves foglalkozás, készségfejlesztő és társas játékok, és délután zenés játszóház énekléssel, sok mozgással, nevetéssel.
A belépés ingyenes.

Részletek

Dátum:
március 26.
Időpont:
09:00 - 17:00
Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

Óbudai Kulturális Központ
San Marco utca 81.
Budapest, 1032 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 1 388 2373