Adatkezelési tájékoztató / GDPR

Az oldal sütiket használ. Kérjük olvassa el a Weboldal Adatvédelmi tájékoztatást és ha egyetért vele, fogadja el a Rendben gomb megnyomásával.

Részletes cookie (süti) lista

Az oldal sütiket használ. Kérjük olvassa el a Weboldal Adatvédelmi tájékoztatást és ha egyetért vele, fogadja el a Rendben gomb megnyomásával.

PHPSESSID
PHP belső használatára. Session azonosító, csak a böngésző bezárásáig él.

gtc_lang
Az oldal megjelenési nyelve. Az oldalon ez jelenleg mindig HU értékű. Az adminisztrációs rendszer használja. 1 hónapos lejáratú.

gtc_gdpr
GDPR elfogadási állapot, 3 hónapos lejárat.

GTC_ENTITY_user
Regisztrált felhasználóknak: ha be vagy jelentkezve hosszú távra, akkor ez egy egyedi azonosítót tartalmaz, amivel a felhasználó minden böngészőmegnyitáskor (vagy session lejáratkor) visszajelentkeztethető.

5 kérdés a kulisszák mögött– Ljasuk Dimitry!

Kedves Közönségünk!

Sorozatunkkal szeretnénk kicsit közelebb hozni Önökhoz fellépő művészeinket. Az 5 kérdés a kulisszák mögött sorozatban kedvenceink osztják meg velünk személyes élményeiket, gondolataikat, és immár személyes ismerősként köszönthessük őket a színpadon. Fogadják szeretettel válaszadónkat.

Aki válaszol: Ljasuk Dimitry!

Milyen kötődése van Óbudához?
Amikor magyar nagyszüleimhez utaztam, vonaton, vagy autóval Pilisvörösvárra, Óbudán keresztül vezetett az út. Sokszor megálltunk sétálni a Római parton, vagy megcsodáltuk az Aquincumot. Mikor „felköltöztem” Budapestre 1999-ben, egyik kedvenc strandom lett a Csillaghegyi Fürdő, sokat jártam oda. Ezen kívül nincs más kötődésem, de szép és jó atmoszférájú területnek tartom Óbudát.

Mi szeretett volna lenni gyerekkorában?
Űrhajós, filmrendező, autótervező, vagy pilóta.

Mi foglalkoztatja mostanában a legjobban?
Filmezés, fenntarthatóság, Tisza és Tisza-tó, illetve a Duna és Európa folyóinak jövője. De érdekel a tervezőmunka, fenntartható épületek, vagy mobil házak építése, továbbá a hulladékgazdálkodás. Ja és persze az egészséges életmód és táplálkozás.

Mi volt a legnagyobb kalandja, amire szívesen emlékszik vissza?
Ez nagyon tág kérdés így... ezernyi téma lehet... utazás? Munka? Hobbi? Emberek, család, szerelem?

Mi a kedvenc étele, amit a leggyakrabban készít el?
Hal hallal és tengeri herkentyűkkel. Hetente 4-5 alkalommal eszem halat, vagy valamilyen tengeri élőlényt. Leggyakrabban lazacot, tonhalat sütök zöldségekkel, emellett rákos paellát, tintahalas rizottót, vagy kagylós tésztát. A magyaros halászlevet pedig szintén tengeri halakból és grízgaluskával készítem.

A víz világnapja

Időpont:
2025. március 22. 13:00

Helyszín:
Csillaghegyi Közösségi Ház