Adatkezelési tájékoztató / GDPR

Az oldal sütiket használ. Kérjük olvassa el a Weboldal Adatvédelmi tájékoztatást és ha egyetért vele, fogadja el a Rendben gomb megnyomásával.

Részletes cookie (süti) lista

Az oldal sütiket használ. Kérjük olvassa el a Weboldal Adatvédelmi tájékoztatást és ha egyetért vele, fogadja el a Rendben gomb megnyomásával.

PHPSESSID
PHP belső használatára. Session azonosító, csak a böngésző bezárásáig él.

gtc_lang
Az oldal megjelenési nyelve. Az oldalon ez jelenleg mindig HU értékű. Az adminisztrációs rendszer használja. 1 hónapos lejáratú.

gtc_gdpr
GDPR elfogadási állapot, 3 hónapos lejárat.

GTC_ENTITY_user
Regisztrált felhasználóknak: ha be vagy jelentkezve hosszú távra, akkor ez egy egyedi azonosítót tartalmaz, amivel a felhasználó minden böngészőmegnyitáskor (vagy session lejáratkor) visszajelentkeztethető.

Kérdések a kulisszák mögött – Hegyi Barbara és Györgyi Anna

Rendhagyó, dupla válaszokkal jelentkezik sorozatunk, ahol két csodás művésznő vall magáról röviden, de őszintén.

Aki válaszol: Hegyi Barbara és Györgyi Anna

Mi szeretett volna lenni gyerekkorában?
Györgyi Anna:  Bemondónő.
Hegyi Barbara:  Légtornász.

Mi foglalkoztatja mostanában a legjobban?
Györgyi Anna:  Gyermekeim jövője
Hegyi Barbara:  A családom, rokonaim egészsége.

Mi volt a legnagyobb kalandja, amire szívesen emlékszik vissza?
Györgyi Anna:  Vietnamban megkóstoltam a száznapos tojást.
Hegyi Barbara:  A Mount Kenya megmászása.

Mi a kedvenc étele, amit el is tud készíteni?
Györgyi Anna:   Sajtos tejfölös tészta. Kapros-csilis-tejszínes hal.
Hegyi Barbara:  Spagetti aglio olio.

 Kapcsolódó esemény: Aranylemez